Det handler om at blive ”gode venner igen”, med din rygrad.

Efter en periode med stress eller en depression, vil du bemærke hvor stiv din krop føles. Din krop har i for lang tid kørt i et alt for højt gear, hvilket har belastet din rygrad, kroppens informations ”motorvej”, som står for trafikken mellem din krop og hjerne.
Hvis vi bliver ved med at kalde rygraden for kroppens motorvej og leger lidt med den tanke, kan vi så sige at den stopper ved lænden, hvorfor man tit starter med at få ondt dér. Når trafikken bliver for voldsom på grund af stress opstår der en kø over lænden i form af ømhed, som senere bliver til stivhed og hvis køen ikke opløses, i form af hvile og en periode hvor kroppen kan restituerer, vil køen blive længere. Samtidig vil du mærke endnu en begyndende ”kø” startende i nakken og på et tidspunkt vil disse to køer fra lænden og nakken, støde sammen og resultere i en voldsom øm -og stivhed fra nakke og ned til lænden. Lad os nu for en stund blive ved denne metafor, så kan vi nu begynde at udbygge vores motorvej med syv tankstationer ”                        ”.....forsættes.


MIT LIV MED STRESS OG DEPRESSION
AFSPÆNDING
STRESS & DEPRESSION
DU ER IKKE ALENE!
Quick Back Relief -
Active Isolated Stretching
Full Back Sequence, Spice
Stretch - Active Isolated Stretching

Full Neck Stretching Routine -
Active Isolated Stretching
Lower Back Pain Exercise
Lower Back Pain Stretches
Sciatica Nerve Pain Exercise
and Stretch (Sciatica Legs and Back)
Sciatica Exercises against
Sciatica Nerve Pain

Low Back Pain Remedy:
Stretching Exercise for Painful Low Back

AFSPÆNDING og UDSTRÆKNING AF RYG OG NAKKE


de syv chakraer
Copyright © 2011 stressogdepression.dk  l  Alle rettigheder er forbeholdt stressogdepression.dk  l  Kontakt: stressogdepression.dk

Stop aldrig en medicinsk behandling uden samråd med din læge/behandler. Medicin må ikke stoppes fra dag til dag, men kræver en langsom nedtrapning.

Til toppen
HJEM INDLEDNING MIN HISTORIE STRESS DEPRESSION ANGST GODE RÅD REDSKABER NYHEDER FLERE HISTORIER BLOG TEST HJERNEN LYMFESYSTEMET