MEDITATION
MIT LIV MED STRESS OG DEPRESSION
STRESS & DEPRESSION
DU ER IKKE ALENE!
How to meditate (part 1)
Indtroduction
How to meditate (part 2)
How to meditate (part 3)
How to meditate (part 4)
How to meditate (part 5)
How to meditate (part 6)
How to meditate (part 7)
How to meditate (part 8)
How to meditate (part 9)
How to meditate (part 11)

Meditation fra start og til slut

How to meditate (part 10)

Meditation er en mental disciplin, hvor man forsøger på at komme bag om tanken og ind i en dybere tilstand af ro eller bevidsthed. Meditation findes i de fleste religioner, hvor de østlige religioner bruger de meditative teknikker til at hjælpe den enkelte med at tømme sit sind og har sig selv som fokus, mens f.eks den kristne meditations formål er at få fyldt sindet med evangeliets budskab og får Kristi nærvær i fokus.Meditation indebærer ofte at rette opmærksomheden på et enkelt referencepunkt, og er en anerkendt del af næsten alle religioner, og har været praktiseret i over 5000 år. Det bliver dog også praktiseret udenfor de religiøse traditioner. De forskellige meditative måder omfatter en bred vifte af åndelige og/eller psykologiske praksiser, der udøves med forskellige mål - fra realiseringen af en højere tilstand af bevidstløshed, at forstørre fokus, at bede til en personlig Gud, til kreativitet eller selvstændig bevidsthed, eller blot en mere afslappet og fredelig ramme i sindet. Østlige meditationsteknikker er i moderne tid blevet tilpasset og i stigende grad praktiseret i den vestlige kultur.Kilde:
http://da.wikipedia.org/wiki/Meditati on


FIND DEN INDRE RO

Når du er ramt af stress eller en depression, skal du stille og roligt vende din krop til, at køre i et ”normalt gear” igen.

På denne side kigger vi nærmere på forskellige metoder og kommer blandt andet også ind på vores syv energi punkter - kendt som de syv chakraer.


Meditation.

Qigong.

Tai Chi.

Shiatsu massage.

Stop aldrig en medicinsk behandling uden samråd med din læge/behandler. Medicin må ikke stoppes fra dag til dag, men kræver en langsom nedtrapning.

Copyright © 2011 stressogdepression.dk  l  Alle rettigheder er forbeholdt stressogdepression.dk  l  Kontakt: stressogdepression.dk
AFSLAPNING 
Til toppen
HJEM INDLEDNING MIN HISTORIE STRESS DEPRESSION ANGST GODE RÅD REDSKABER NYHEDER FLERE HISTORIER BLOG TEST HJERNEN LYMFESYSTEMET