MIT LIV MED STRESS OG DEPRESSION
STRESS & DEPRESSION
DU ER IKKE ALENE!

BØGER


Susanna Ehdin / Det selvhelbredende menneske.

Vi befinder os midt i en tid af interessante og revolutionerende forandringer, hvor også opfattelsen af sundhed er i gang med at ændre sig drastisk. Den nye helbredsbevidsthed er en sammensmeltning af østerlandsk og vesterlandsk livsopfattelse, af tanke og følelse, og af krop og sjæl. Vi tager et eget ansvar, vi opsøger kundskaber og er åbne for nye alternativer, idéer og tanker. Og ved at vælge hvad vi vil spise og hvordan vi vil behandle vores krop kan vi undgå sygdomme og for tidlig alderdom.

Susanna Ehdin / Find din indre styrke.

Til alle, der har fundet lykken, og til dem, der stadig leder

Hvem vil ikke gerne leve lykkeligt til deres dages ende? Sanna Ehdin tror ikke nødvendigvis, det sker ved at jagte prinsen på den hvide hest eller drømmejobbet for den sags skyld. For lykken varer nu en gang længst, hvis erobringerne sker indvendigt.

Derfor er hendes bud også, at vi skal lære, hvordan vi er som mennesker. Lægge mærke til vores holdninger, følelser og relationer. Og reglen er, at jo mere du lærer dig selv at kende, og jo bedre du bliver til at fokusere på dine indre ressourcer, jo gladere og lykkeligere bliver du. De indre landvindinger kan ingen tage fra dig – og det er her du finder din styrke.


Andrew Weil / Spontan helbredelse.

I denne revolutionerende bog, viser Dr. Andrew Weil hvordan begrebet spontan helbredelse kan ændre hele vores liv til det bedre. Trækker på sin uddannelse som læge og hans dybdegående første hånds viden om alternative behandlinger, han beskriver i et klart, tilgængeligt sprog driften af   kroppens helbredende system og de   forskellige metoder, hvormed vi kan støtte vores naturlige evne til at opretholde og helbrede selv - ikke kun i vores hverdag opstillinger, men også i lyset af ødelæggende sygdom. Dr. Andrew Weil foreslår praktiske måder, hvorpå vi alle kan blive sunde og i form og giver konkrete og detaljerede oplysninger: om mad, drikke og kost på miljømæssige faktorer og hvordan man kan undgå giftstoffer, på motion og stress reduktion, og om vitaminer, kosttilskud , urter og tonika. En lang række sygehistorier fremlægge dokumentation for den bemærkelsesværdige succes for spontan helbredelse i behandlingen af   alvorlige medicinske tilstande. Spontan helbredelse er en vigtig bog for alle, der ønsker at leve et sundt liv.


Idé af Bente Hvidberg / Angst - følelsen af at miste kontrollen.

Mennesker, der har levet med eller stadig lever med angsten i hverdagen, beskriver, hvordan deres liv er, hvordan behandlersystemet opleves og hvilke konsekvenser angsten har haft.

Carsten Vagn-Hansen / Depressioner - naturlig behandling.

Holistisk tilgang til emnet depression med definition af forskellige former for depressioner, korte præsentationer af alternative metoder til behandling af sygdommen og beskrivelse af livsfaktorer, de.Indhold: Hvad er en depression? ; Hvordan stilles diagnosen? ; Typer af depression ; Forekomst og afgrænsning til andre psykiske lidelser ; Samspil med andre sygdomme ; Baggrunden for depressioner osv


K. Damsgaard-Sørensen og B. Madsen / Stress - når kroppen siger fra.

Psykolog Bobby Zachariae og overlæge Bo Netterstrøm beskriver de fysiske og psykiske symptomer, og 16 stressramte skriver deres historie.


Irene Henriette Oestrich / Slip bekymringerne.

Konkrete øvelser og teknikker til hvordan man kan lære at ændre tanker, følelser og adfærd og dermed bryde de overdrevne bekymringers onde cirkel til fordel for et mere harmonisk liv. Indhold: Bekymringer forhindrer ikke ulykker ; Værdien i eget værd ; Helbredet og sundheden ; Bekymringer om kærlighed ; Positiv eller negativt livssyn ; Følelser ; Traumer ; Tanker ; Bekymringer er l.

Bo Netterstrøm / Stress på arbejdspladsen.

Årsager, forebyggelse og håndtering.


Knut T. Flytlie / Vitaminer og mineraler.

Præsentation af den nyeste viden om vitaminer og mineralers forebyggende og helbredende virkninger, samt et skema til beregning af kroppens behov for vitaminer og mineraler.


Knut T. Flytlie / Når naturen helbreder.

Om almindelige sygdomme, deres symptomer og årsager og hvordan man kan styrke sit helbred og bekæmpe sygdomme ved hjælp af kosten og alternativ terapi.

David Fontana / Lær dig selv at meditere.

Kunsten at opnå sindsro, selvbevidsthed og indsigt.


Jean Carper / Mirakelkost til din hjerne.

Kost og kosttilskud, der forbedrer hjernens funktioner, styrker hukommelsen, øger kreativiteten og forebygger og bremser mental aldring.


Fra Stressklinikken i Skodsborg / Stress? Så gør dog noget ved det!


Ud fra erfaringer fra Stressklinikken i Skodsborg giver forfatterne anvisninger på, hvordan man kan holde stressymptomer i skak og undgå at de udvikler sig til en sygdomstilstand.

Spencer Johnson / Hvem har flyttet min ost? - En Enestående Måde At Arbejde Med Forandring I Dit Arbejde Og I Dit Liv


Bogen handler om forandringer, som er en uundgåelig del af tilværelsen, men som man kan lære at tackle med succes. Bogen viser hvordan!

( Et guldkorn af en bog, som jeg stadigvæk finder på hylderne hos boghandlerne. )
Copyright © 2011 stressogdepression.dk  l  Alle rettigheder er forbeholdt stressogdepression.dk  l  Kontakt: stressogdepression.dk

Stop aldrig en medicinsk behandling uden samråd med din læge/behandler. Medicin må ikke stoppes fra dag til dag, men kræver en langsom nedtrapning.

Til toppen
HJEM INDLEDNING MIN HISTORIE STRESS DEPRESSION ANGST GODE RÅD REDSKABER NYHEDER FLERE HISTORIER BLOG TEST HJERNEN LYMFESYSTEMET