MIT LIV MED STRESS OG DEPRESSION
STRESS & DEPRESSION
DU ER IKKE ALENE!


FIND DEN INDRE RO

Når du er ramt af stress eller en depression, skal du stille og roligt vende din krop til, at køre i et ”normalt gear” igen.

På denne side kigger vi nærmere på de syv chakraer - de syv energi punkter i vores krop.

Chakra er et begreb der refererer til hjul-lignende hvirvler, som ifølge traditionel indisk medicin, menes at eksistere i den subtile krops overflade på alle levende væsener. Det siges at chakraerne er "force-centre" eller hvirvler af energi som trænger ud, fra et punkt på den fysiske krop, det lag af subtile organer i en stadig stigende vifteformet formation. De roterende hvirvler af subtile stof, anses for at være de centrale punkter for modtagelse og videregivelse af energier Forskellige systemer postulere et varierende antal af chakraer;. Det mest kendte system i Vesten er de syv chakraer.


Chakraer, som beskrevet ovenfor, er energi-centre langs rygsøjlen placeret på store forgreninger af det menneskelige nervesystem, der begynder ved foden af   rygsøjlen og flytter opad til toppen af kraniet, hvorigennem passerer 3 store energi-kanaler, Sushumna, Ida og Pingala. Chakras anses for at være et punkt eller springbrættet af biofysisk energi eller prana af det menneskelige legeme. Shumsky, erklære at "Prana” er den grundlæggende komponent i din subtile krop, dit energi felt, og hele chakra-systemet ... nøglen til livet og kilde af energi i universet.


Kilde: http://en.wikipedia.org/wiki/Chakra


Stop aldrig en medicinsk behandling uden samråd med din læge/behandler. Medicin må ikke stoppes fra dag til dag, men kræver en langsom nedtrapning.

Copyright © 2011 stressogdepression.dk  l  Alle rettigheder er forbeholdt stressogdepression.dk  l  Kontakt: stressogdepression.dk
AFSLAPNING
HJEM INDLEDNING MIN HISTORIE STRESS DEPRESSION ANGST GODE RÅD REDSKABER NYHEDER FLERE HISTORIER BLOG TEST HJERNEN LYMFESYSTEMET
THE CHAKRA
Hvad er chakra - hvordan virker det - hvordan påvirker det os?
The Chakra System part 1
The Chakra System part 2
The Chakra System part 3
The Chakra System part 4
The Chakra System part 5
Til toppen